Je alu dibondfoto bestellen, welke glansgraad als beschermlaag gebruiken


Je hebt een modern interieur en zoekt voor een strakke presentatie van je foto aan de muur? Een aluminium wanddecoratie is dan het antwoord. Bestel een alu dibond foto en je bekomt de perfecte fotoweergave. Je doel is bereikt.

Productomschrijving foto op dibond

Om een museumkwaliteit te bekomen wordt je foto afgedrukt op superieur fotopapier met de beste HP fotoprinter die er momenteel bestaat en afgewerkt met een extra beschermlaag of laminaat.
Dit laminaat geeft je foto bescherming tegen waterspatten, vocht, krassen en vuil. En bovendien ook extra protectie tegen UV-stralen. Je foto is reeds zonlichtbestendig en kleurvast, maar met deze extra bescherming wordt dit een fotoproduct met museumkwaliteit.

 

 

3 opties voor de beschermlaag van je dibondfoto:

Klik tijdens het bestellen op de bestelpagina van foto op dibond welke "glansgraad beschermlaag" je verkiest: mat, zijdeglans of glanzend.

Een foto gelijmd op aludibond is het summum,
wordt gebruikt bij musea en galeries
voor het hoogste niveau qua afwerking van je foto.

 

Foto gelijmd op alu dibond met beschermlaag
Foto op alu dibond mat
Foto op alu dibond glanzend
Foto op aludibond zijdeglans - satin

Je foto op dibond mat

Een matte beschermlaag geeft de modernste look aan je foto. De kleuren zijn ietsje doffer dan bij een zijdeglans of glanzende beschermlaag, maar volledig spiegelvrij. Uitermate geschikt voor plaatsen met veel lichtinval binnenshuis. Voordeel: geen weerspiegeling door (zon)licht.


Je foto glanzend laten afdrukken op alu dibond

Een glanzende beschermlaag laat de kleuren van je dibondfoto mooi uitkomen (vooral de felle kleuren). De kleuren van je foto zijn extra helder. Nadeel: spiegelend effect


Je foto op dibond met satin afwerking

Een satin of zijdeglans beschermlaag is de oplossing tussen mat en glanzend en wordt veelal gebruikt bij professionelen.


upload

0%

Selecteer een afbeelding op uw harde schijf (Max 30MB, JPG). Klik daarna op «Upload uw beeld!»

Stuur naar een vriend


 

Ontvang de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief