Bedrijven en business partners

Foto-op-Doek - voor vele toepassingen in het bedrijfsleven

  • Zoekt u een opvallende manier om uw points of sales op te waarderen?
  • Vindt u het leuk uw medewerkers van tijd tot tijd te verrassen?
  • Wil u een persoonlijke toets geven aan uw winkelruimte of showroom?
  • Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk?
  • Of wil u gewoon die lange witte gangen opfleuren?

Fotografen en kunstenaars

Aan fotografen en kunstenaars: u focust graag op wat u graag doet en goed kunt. Intense momenten of herinneringen van het leven vastleggen op fotopapier of schildersdoek. Als geen ander beseft u het belang van een kwalitatieve foto op doek en een mooie inlijsting.

Misschien dacht u er al aan om u allermooiste foto's en kunstwerken te promoten via een fotoschilderij? Of via de foto-op-blok, onze allernieuwste topper? Uw winkel of galerij krijgen zo een stijlvolle aankleding.

Geïnteresseerd in een samenwerking met Foto-op-Doek? Contacteer ons, wij maken graag een afspraak om alle mogelijkheden te overlopen. E-mail naar info@foto-op-doek.be of bel naar 051/321.387. Via 0474/321.389 gaat het nog sneller.

Saaie witte muren op kantoor?

Wist u dat u de lange witte muren in uw bedrijf kunt opvrolijken met grote foto's op doek? Goedkoper dan een verfbeurt en bovendien kunt u regelmatig nieuwe doeken hangen. Bij een receptie bijvoorbeeld, of bij een bedrijfsfeest. Of gewoon de bedrijfsmuur van elke dag.

Foto op doek beantwoordt aan uw vraag naar creatieve oplossingen. Contacteer ons.
E-mailen naar info@foto-op-doek.be of bellen naar 051/321.387 of 0474/321.389.

Relatiegeschenken

Geef ook uw relaties een persoonlijk geschenk. Een foto op canvas waarderen ze zeker. Het is een geschenk dat zeker een favoriet plekje krijgt. En u en uw bedrijf worden blijvend herinnerd.

Verras uw medewerkers met een cadeaubon.

Een attentie voor uw medewerkers op tijd en stond verhoogt ieders productiviteit. De positieve sfeer vertaalt zich in uw omzetcijfers. Blije medewerkers zijn rendabele medewerkers.

Met onze cadeaubon kunnen uw medewerkers online hun mooiste foto op doek laten afdrukken. Dit persoonlijke geschenk van hun baas vergeten ze nooit meer. Contacteer ons als u cadeaubons wil ontvangen.

Stuur naar een vriend


 

Ontvang de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief