Het bedrijf

Historiek

‘Foto op Doek' is een initiatief van de kaderwinkel Passe-Partout.

Passe-Partout opende de deuren in 1997 aan de Burgemeester Vandenbogaerdelaan in Izegem. Toen de winkel er te klein werd, vond zaakvoerster Laurence een nieuw onderkomen in de Rumbeeksesteenweg 397 in Rumbeke-Roeselare.

Laurence heeft een voorgeschiedenis in de branche van kleur en interieuradvies. Dit bepaalt mee haar verfijnde smaak en affiniteit met kleur. Creatief advies krijgt u gratis mee.

Met de digitalisering in de wereld van de fotografie werd Foto-op-Doek geboren.

Huis van vertrouwen

Passe-Partout en Foto-op-Doek bouwden snel een goede reputatie op. Zowel bij particulieren, kunstenaars en bedrijven valt het secure werk sterk in de smaak. Een mooie inlijsting blaast vergeten foto's of schilderijen nieuw leven in.

Door z'n kwaliteit dwong Foto-op-Doek snel bevoorrechte partnerships af met zijn belangrijkste leveranciers. Door het gebruik van hoge kwalitiet grondstoffen en  hoogwaardige inkten met een zeer goede UV-bestendigheid worden er produkten geleverd met een goede prijs/kwaliteit.

Modern machinepark

Door haar moderne machinepark kan Foto-op-Doek grote oplages aan met de flexibiliteit en kwaliteitsgarantie van een klein bedrijf. Daarnaast scholen wij ons ook op geregelde tijdstippen bij. Zo blijven wij constant op de hoogte van actuele trends binnen onze sector.

Visie

Foto-op-Doek streeft naar een 100% tevreden klantenbestand. Wij maken dit engagement waar door een mix van kwaliteitsproducten, geschoolde vakkennis, een vleugje talent en een flinke portie passie.

Partners

Wij zijn steeds geïnteresseerd in samenwerkingen op lange termijn. Hebt u vaak geprinte canvasdoeken, ingelijste foto's of aanverwante producten uit ons aanbod nodig? Contacteer ons vrijblijvend voor onze voorwaarden.

Stuur naar een vriend


 

Ontvang de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief