Mijn analoge foto's, dia's of negatieven laten digitaliseren en vergroten

Digitaliseren van oude analoge foto's, dia's, microfilm, kindertekeningen, uw schetsen...? Dat kunnen wij zeker! Stuur ons uw foto per post, of per aangetekend schrijven en wij doen de rest. Vindt u dit te riskant, dan kan je je foto ook binnenbrengen bij ons in de winkel. De kost voor het digitaliseren begint vanaf 25.00eur.

Foto's, dia's of tekeningen laten digitaliseren en vergroot afgedrukken! Stuur ons je foto op. Best aangetekend verzenden!

Een andere fotobewerking? Dan kan ook. Foto-op-doek.be helpt je ook graag met deze extra foto bewerkingen:

canvas foto bestellen op maat

Je analoge foto's digitaliseren en bestellen

Een analoge foto's digitaliseren kost éénmalig 25.00eur. Eenmaal uw foto is gedigitaliseerd, kunt u met deze foto zoveel wanddecoraties afdrukken als je zelf wilt.

Het leuke aan oude foto's is dat herinneringen op een linnen doek het plaatje af maken. Door de structuur van het doek geeft dit de nostalgie terug van de tijd van toen op het foto doek.

foto digitaliseren voor print foto op canvas

Je analoge foto digitaliseren en je foto op hout laten drukken

Een analoge foto digitaliseren kost éénmalig 25.00eur. Is je foto eenmaal gedigitaliseerd, dan kan je met deze foto zoveel foto's op hout maken als u zelf wilt.

Het leuke aan oude foto's is dat herinneringen op een houten fotoblok het plaatje àf maken. De nostalgie komt terug van de tijd van toen. Je mooiste oude foto's maken en uitvergroten op hout. Met meerdere foto's op hout maak je ideale houten muurdecoratie.

foto digitaliseren voor print foto op hout

Uw oude en gedigitaliseerde foto laten maken en laten afdrukken? 

Stuur ons een mailtje of bel ons op 051/321387, dan kunnen we afspreken hoe je dit best aanpakt. Afdrukken van een oude foto  is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Start nu

foto op canvasdoek
foto op canvas laten afdrukken
Stuur naar een vriend


 

Ontvang de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief