Mijn analoge foto's, dia's of negatieven laten digitaliseren en vergroten

Digitaliseren van oude analoge foto's, dia's, microfilm, kindertekeningen, je oude schetsen...? Dat kunnen wij zeker! Stuur ons je foto per post, of per aangetekend schrijven en wij doen de rest. Riskant? Dan kan je je foto ook binnenbrengen bij ons in de winkel. De kost voor het digitaliseren begint vanaf 25.00eur.

Foto's, dia's of tekeningen laten digitaliseren en vergroot afgedrukken! Stuur ons je foto op. Best aangetekend verzenden!

Een andere fotobewerking? Dan kan ook. Foto-op-doek.be helpt je ook graag met deze extra foto bewerkingen:

canvas foto bestellen op maat

Analoge foto's digitaliseren en bestellen

Een analoge foto's digitaliseren kost éénmalig 25.00eur. Je gedigitaliseerde foto wordt je toegestuurd per e-mail, zo blijft deze foto voor altijd digitaal in je bezit.

Het leuke aan oude foto's is dat herinneringen op een linnen canvasdoek het plaatje af maken. Door de structuur van het doek geeft dit de nostalgie terug van de tijd van toen.

Natuurlijk kan je foto ook op alle fotoproducten afgewerkt worden.

foto digitaliseren voor print foto op canvas

Analoge foto digitaliseren en je foto op hout laten drukken

Het leuke aan oude foto's is dat herinneringen op een houten fotoblok het plaatje àf maken. De nostalgie komt terug van de jaren 1960 - 1970. Je mooiste oude foto's maken en uitvergroten op hout. 

Met meerdere foto's op hout maak je de ideale houten muurdecoratie.

foto digitaliseren voor print foto op hout

Je oude en gedigitaliseerde foto laten maken en afdrukken? 

Stuur ons een mailtje of bel ons op 051/32 13 87, dan kunnen we afspreken hoe je dit best aanpakt. Afdrukken van een oude foto is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Start nu

foto op canvasdoek
foto op canvas laten afdrukken
Stuur naar een vriend


 

Ontvang de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief