Je fotoblok ingelijst in een baklijst - professioneel afgewerkt

Heb je graag een fotoblok op hout met een lijst errond? Onze modieuze houten baklijsten in zwart, wit of brut hout geven dat ietsje extra aan je foto. Of is een fotocollage met een assortiment van ingelijste en niet ingelijste foto's op hout wat je zoekt? Begin nu, en ontwerp een fenomenale muurdecoratie voor thuis of op het werk. 

Een kader of omlijsting wordt gebruikt indien je om optische redenen liever een lijst ziet rond je foto, of als extra bescherming van het houten fotoblok. Telkens professioneel ingelijst!

Productomschrijving foto op hout


Houd er rekening mee dat het gekozen formaat van je foto op hout tijdens het bestellen, altijd het fotoformaat betreft.
De totale afmeting MET kader is groter. Hoeveel groter is afhankelijk van de kader of lijst die je gekozen hebt.

Fotoblok bestellen met zwarte bak lijst
Foto op hout blok zwart wit
Foto op houtblok met witte baklijst
Fotoblokken met lijst
Foto op hout blok met lijst


Een fotoblok met baklijst perfect op maat voor jouw foto afdruk

Onze houten baklijsten die we gebruiken voor fotoblokken hebben een extra smalle rand van 0.6cm. De baklijst is perfect op maat gemaakt en geeft een moderne look aan de ingelijste foto afdruk.
Beschikbaar in de kleuren wit, zwart of naturel. Voor de baklijst wordt een marge genomen van 0.5cm tussen de lijst en het fotoblok, zodat dit een mooie diepte creëert en je foto nog meer tot zijn recht komt.

Foto op houten blok met houten baklijst

Wij kiezen ervoor om hout te gebruiken ipv plastiek voor onze baklijsten. Zo vertoont je fotoblok met lijst een warme en natuurlijke uitstraling.
Er zijn 18 standaard formaten voor een foto op hout 10mm ingelijst.

Enkel indien je tijdens het bestellen "foto op hout 10mm ingelijst" aanklikt bij de optie "welk fotoblok wenst u?" kan je kiezen voor een houten baklijst.

Wens je een afwijkende afmeting voor het ingelijst fotoblok? Dat kan. Stuur je vraag door via een eenvoudig mailtje samen met je foto en het fotoformaat die je wenst.


upload

0%

Selecteer een afbeelding op uw harde schijf (Max 30MB, JPG). Klik daarna op «Upload uw beeld!»

Stuur naar een vriend


 

Ontvang de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief