051/32 13 87
Openingsuren09u00 -12u30 en 13u30 - 18u00
made in Belgium
Facebook

Je magneetbord afdrukken op maat?


Je magnetisch bord of magneetbord afdrukken op maat en in het gewenste formaat.  Groot of klein, 
extra large XL, langwerpig of vierkant. Wij maken alles naar jou wens.


Productomschrijving foto op poster


Magneetbord extra groot formaat

Je magneetbord afdrukken op een extra grote afmeting is mogelijk met een maximum afmeting tot 100 x 200cm. Stuur ons een mailtje met je foto en het gewenste fotoformaat voor je magneetbord en wij geven spoedig een antwoord. 

Opgelet bij het bestellen van je magnetisch bord met een zeer groot formaat hebt je 'voor het beste resultaat' een foto nodig in zeer hoge resolutie.Magneetbord panorama

Een magneetbord afdrukken in een langwerpig formaat kan ook, dan kies je bijvoorbeeld voor een formaat 30 x 70cm - 50 x 100cm - 50 x 150cm enz.

Deze formaten worden dikwijls gebruikt voor magneetborden met een zonsondergang, een fotoprint van New York, een landschap, een familifoto, enz...


magneetbord extra groot xl

foto magneetbord zwart wit panorama


Foto magneetbord vierkant

Een magneetbord afdrukken in een vierkant formaat is ook één van de opties. Bijvoorbeeld de fotoformaten: 40 x 40cm - 50 x 50cm - 60 x 60cm of 90 x 90cm.

Deze formaten worden dikwijls gebruikt voor magneetborden in de keuken of kinderkamer. Ook 2 of 3 kleinere fotomagneetborden naast elkaar geven een mooi effect.


magneetbord met foto vierkant


Of je magneetbord op maat kopen?

Een groot of klein formaat magneetbord bestellen met afmetingen naast onze standaardformaten? Dat kan. Geef je aanvraag door via laurence@foto-op-doek.be; samen met je foto, het gewenste formaat samen met de keuze van de lijst en wij beantwoorden snel op je vraag.Sowieso doen wij vooraf altijd een kwaliteitscontrole van de binnenkomende foto's.


upload

0%

Selecteer een afbeelding op uw harde schijf (Max 30MB, JPG). Klik daarna op «Upload uw beeld!»

Stuur naar een vriend


 

Ontvang de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief