051/32 13 87
Openingsuren09u00 -12u30 en 13u30 - 18u00
made in Belgium
Facebook

Kleureffecten voor je foto op magneetbord


Kleuren bepalen in hoge mate de sfeer van een foto. Kleureffecten of kleuraccenten kunnnen gekozen worden tijdens het bestellen van je magnetisch foto bord. Deze kleuropties zijn helemaal gratis:

  • zwart-wit
  • warm zwart-wit
  • sepia
Kleuraccenten of meerdere kleuraccenten vanaf 25.00eur.

 

Productomschrijving foto op poster


Je magneetbord met foto in zwart wit bedrukken

Een foto magneetbord laten bedrukken in zwart wit? Je foto krijgt een modern karakter. Het spel van donker en licht komt nog beter tot zijn recht. 

Een magneetbord met foto in zwart wit laten maken en afdrukken geeft een mooi resultaat wanneer je de helderheid van de foto aanpast. Dit gebeurt heel eenvoudig tijdens het bestellen.

Een leuke afwerking is ook je magnetisch bord met foto in zwart wit bedrukken en afwerken met een zwart ornamentlijstje.

magneetbord met foto zwart wit


Of een magneetbord met foto in warm zwart wit maken?

De grijstinten bij een foto in warm zwart wit zijn warmer. Een magneetbord met foto in warm zwart wit wordt veel gebruikt bij:

  • gedigitaliseerde oude analoge foto's 
  • foto's met minder mooie kleuren, maar waar je liever geen zwart wit foto wil
  • foto's met lage resolutie, die druk je beter af met een kleureffect
  • om een warmere kleurtint te bekomen voor je foto magneetbord.
Tip: De mooiste afwerking om een magnetisch bord met kleureffect af te werken is de foto 25 tot 50% in helderheid doen verminder. Deze optie kan tijdens het bestellen worden gebruikt bij "helderheid foto".

magneetbord warm zwart wit bestellen


Je foto op magneetbord in sepia laten maken!

De kleur sepia is een puur nostalgisch kleureffect. Je magneetbord met foto wordt in een mooi bruin wit afgedrukt. De bruin witte tinten doen onmiddellijk denken aan de oude, vergeelde foto's uit grootmoeders tijd.

Tip: heb je nog oude analoge foto's liggen die je wil digitaliseren? Bij foto-op-doek.be kan dit. Wij digitaliseren je foto en kan je je foto poster laten afdrukken in sepia voor dat typisch oud karakter.


foto op magneetbord maken in sepia


Een foto op magneetbord met kleuraccent laten bedrukken

Een kleuraccent trekt subtiel de aandacht op één detail. De foto op magnetisch bord wordt afgedrukt in zwart wit, het kleuraccent in kleur.

Als je op de bestelpagina het knopje ‘Kleuraccent' aanvinkt, opent een venster waar je kan aangeven waar het kleuraccent moet komen. In de standaardprijs (25.00eur) is 1 kleuraccent inbegrepen. Wij sturen  eerst een proefdruk ter goedkeuring. Na je akkoord en betaling 
voeren wij je bestelling uit.Je foto op magneetbord met meerder kleuraccenten maken

Meerdere kleuraccenten zijn zeker ook een optie!
Laat dit weten tijdens je bestelling in het opmerkingenblok of 
via mail . Wij vertellen je dan hoeveel je magneetbord met foto kleuraccent precies zal kosten. Er wordt altijd eerst een proefdruk gemaakt ter goedkeuring, vooraleer je bestelling wordt uitgevoerd.

canvas foto met meerdere kleuraccenten
upload

0%

Selecteer een afbeelding op uw harde schijf (Max 30MB, JPG). Klik daarna op «Upload uw beeld!»

Stuur naar een vriend


 

Ontvang de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief