Foto op canvas opgespannen op een houten frame van 2cm of 4cm?

Foto op canvas 2cm frame 

Een houten frame 2cm dik is het meest geschikt voor een foto op canvas met een klein of middelgroot formaat, of tot een fotoformaat van 100 x 150cm of zelfs 100 x 200cm.

Foto op canvas 4cm frame

Voor een groot canvas fotoformaat vanaf 100 x 150 cm raden wij het luxe frame van 4,5 cm aan. Natuurlijk kunt u dit dik houten frame gebruiken voor een foto op canvas met een kleiner formaat. Dit om een modern 3D effect te bereiken op een kleiner fotoformaat.

Productomschrijving foto op canvas

Je foto op canvas doek op houten frame

Bij foto-op-doek.be houden we van de natuur en gebruiken we FSC gecertificeerde houten frames. Ook de inkten zijn ecologisch EN bovendien 100% zonlicht bestendig. Het canvas fotodoek wordt heel strak gespannen op het frame en is voor vele jaren een duurzame en ecologische muurdecoratie.

De houten canvasframes worden gemaakt van verlijmd vurenhout. Om kromtrekken te voorkomen wordt het vochtigheidsgehalte van het hout in een droogkamer gebracht tot 15%. Onze spielatten zijn voorzien van een opstaande kraalrand. Zo wordt direct contact vermeden tussen het doek en het spieraam.

Een volledig Belgisch fabrikaat. 


Extra spietjes voor een strak opgespannen canvas

Voor elke canvasdoek die we opspannen op een houten spieraam worden spietjes gebruikt. Zo wordt je foto op canvas met de ideale spanning (dwz strak gespannen) aangeleverd. Uw canvas blijft veel langer opgespannen en gaat ook veel langer mee!
Komt het canvasdoek na jaren wat losser, dan kan je dit oplossen door de spietjes achteraan wat aan te kloppen.

foto op canvas met spielatten
upload

0%

Selecteer een afbeelding op uw harde schijf (Max 30MB, JPG). Klik daarna op «Upload uw beeld!»

Stuur naar een vriend


 

Ontvang de nieuwsbrief

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief